مواد لازم برای حلوای هویج:
آرد: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
روغن: یک پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
آب: نصف پیمانه
هویج: 500 گرم
آرد را کمی تفت دادم (کمتر از حلوای معمولی) تا خامی آن گرفته بشه:
هویج ها رو پختم. وقتی کاملا پخت و نرم شد، آب اضافی آن را خالی کردم و با شکر کوبیدم:
اول روغن رو به آرد تفت داده اضافه کردم، بعد هویج رو و خوب مخلوط کردم:
در آخر آب و گلاب رو هم اضافه کردم:
بعد قابلمه رو با دستگیره گرفتم و محکم جلو و عقب بردم تا حلوا کاملا یکدست بشه!
من حلوای هویج رو کم شکر و با شیرینیه طبیعیه هویج دوست دارم. شما میتونید تا حداکثر نصف پیمانه دیگه بهش شکر اضافه کنید. البته به شیرینیه هویج هاتون هم بستگی داره.