مواد لازم برای حلوای گل سرخ:
آرد: 2 پیمانه
پودرقند: 1 پیمانه
پودر گل سرخ: نصف پیمانه
پودر بادام یا گردو: نصف پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
روغن: نصف پیمانه
من با نصف این مواد درست کردم که خیلی کم شد. شما مواد را نصف نکنید.
ابتدا روغن و آرد رو در قابلمه ریختم و حدود 15 دقیقه تفت دادم تا رنگ طلایی بگیره:
بعد پودر بادام را اضافه کردم (من بادام را رنده ریز کردم تا پودر بادام درست کنم) و تفت دادم تا هم یکدست بشه هم خامی بادام گرفته بشه.
ظرف را از روی شعله برداشتم و پودر قند، پودر گل سرخ و کمی هل سابیده شده برای عطرش اضافه کردم
در آخر گلاب را اضافه کردم تا حلوا حالت خمیری پیدا کنه. با پشت قاشق خوب حلوا را مخلوط کردم تا یکدست بشه و قالب زدم و در ظرف چیدم.