ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

مسقطی

مواد لازم برای مسقطی:

نشاسته: 100 گرم
شکر: 200 گرم
روغن: 50 گرم
آب: 3 لیوان
خلال بادام: 50 گرم
زعفران: اندکی 

 

من از نصف این مواد استفاده کردم

نشاسته رو اول داخل آب حل کردم و بعد از صافی رد کردم و داخل قابلمه ریختم

وقتی که جوش آمد و کمی جوشید، شکر و روغن رو اضافه کردم



با شعله کم گذاشتم بجوشه و مدام هم میزدم. حدود 40 دقیقه بعد زعفران رو اضافه کردم ( زعفران و بادام دلخواه هستند) اگر میخواید بادام هایتان داخل مسقطی باشند در این مرحله اضافه کنید.

مواد رو داخل یک ظرف مستطیل ریختم و گذاشتم خنک بشه. بعد بصورت لوزی لوزی بریدم و داخل ظرف چیدم

نظرات 1 + ارسال نظر
زهرا 3 شهریور 1393 ساعت 15:34

خیلی خوب بود!

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد