مواد لازم برای مسقطی:
نشاسته:
100 گرم
شکر: 200 گرم
روغن: 50 گرم
آب: 3 لیوان
خلال بادام: 50 گرم
زعفران: اندکی
من از نصف این مواد استفاده کردم
نشاسته رو اول داخل آب حل کردم و بعد از صافی رد کردم و داخل قابلمه ریختم
وقتی که جوش آمد و کمی جوشید، شکر و روغن رو اضافه کردم
با شعله کم گذاشتم بجوشه و مدام هم میزدم. حدود 40 دقیقه بعد زعفران رو اضافه کردم ( زعفران و بادام دلخواه هستند) اگر میخواید بادام هایتان داخل مسقطی باشند در این مرحله اضافه کنید.
مواد رو داخل یک ظرف مستطیل ریختم و گذاشتم خنک بشه. بعد بصورت لوزی لوزی بریدم و داخل ظرف چیدم
خیلی خوب بود!