مواد لازم برای جوجه کنجدی (12 تکه):
مرغ چرخ شده: 250 گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
گشنیز ریز خرد شده: 3 قاشق
نان تست: 6 تکه
سیر: دو حبه
کنجد: به مقدار لازم
نمک و فلفل: کمی
فلفل دلمه ای هارو تا جایی که شد ریز خرد کردم:
مرغ چرخ کرده، فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده رو مخلوط کردم
نمک و فلفل و سیر رنده شده را اضافه کردم و خوب ورز دادم
نان های تست را مثلثی بریدم و از مرغ ها یک لایه روی هر تکه نون پخش کردم
روی مواد رو کنجد پاشدم و با دست یکم فشار دادم تا موقع سرخ کردن از روی مواد نریزد
در آخر نان های تست را از سمتی که مواد داشت در روغن با شعله خیلی کم سرخ کردم.
نوش جـــــــــــــــــــــــــــان
طرز تهیه سالاد ماش در پست بعدی