کنسرو تن ماهی: دوتا
پنیر پیتزا: یک پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
من این غذای خوشمزه رو از وبلاگ "آشپزخونه دوستم و من" یاد گرفتم. سریع و ساده است. پیشنهاد میکنم امتحان کنید.
اول روغن تن ماهی رو گرفتم(یکمش بمونه بهتره) بعد تن ماهی و یکی از تخم مرغ ها و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط کردم و ورز دادم تا یکم به دست بچسبه.مواد رو به شکل توپ های خیلی کوچک در آوردم.(اندازه یک گردو)
کراکت ها رو در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری زدم
و در آخر توی روغن سرخ کردمشون
به به