مواد لازم برای تهیه دسر طالبی:
طالبی پوره شده: 3 پیمانه
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
پودر ژله طالبی: یک بسته
شکر: 50 گرم
خامه: 100 گرم
پودر ژله طالبی را طبق دستور روی آن آماده کردم و در قالب ریختم و در یخچال گذاشتم تا بگیرد.
برای پوره کردن طالبی از مخلوط کن استفاده کردم. شما میتونید طالبی را رنده ریز کنید.
پوره طالبی را با شکر مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم. کمی که گرم شد پودر ژلاتین را در آن حل کردم. وقتی خنک شد خامه را با آن مخلوط کردم.
ژله طالب گرفته را از یخچال درآوردم و دسر طالبی را روی آن ریختم و دوباره در یخچال گذاشتم.
بعد از حدود 5 ساعت دسر آماده است.