ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

دسر طالبی

مواد لازم برای تهیه دسر طالبی:

طالبی پوره شده: 3 پیمانه
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
پودر ژله طالبی: یک بسته
شکر: 50 گرم
خامه: 100 گرم 

 

پودر ژله طالبی را طبق دستور روی آن آماده کردم و در قالب ریختم و در یخچال گذاشتم تا بگیرد.

برای پوره کردن طالبی از مخلوط کن استفاده کردم. شما میتونید طالبی را رنده ریز کنید.

پوره طالبی را با شکر مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم. کمی که گرم شد پودر ژلاتین را در آن حل کردم. وقتی خنک شد خامه را با آن مخلوط کردم.


ژله طالب گرفته را از یخچال درآوردم و دسر طالبی را روی آن ریختم و دوباره در یخچال گذاشتم.

بعد از حدود 5 ساعت دسر آماده است.


نکته: میزان شکر به شیرینی و رسیدگی طالبی و شیرینی خامه ای که استفاده میکنید بستگی دارد

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد