مواد لازم برای مربای به:
به: یک کیلو
شکر: 700 گرم
آب: 5 لیوان
آبلیمو: دو قاشق
این اولین مرباییه که درست کردم البته با راهنمایی های مامان. خیلی خوب شده بود مدام نگران بودم که قرمز نشه!
به هارو خوب شستم و با پوست خرد کردمشون
بعد آب و شکر رو بهش اضافه کردم و گذاشتم رو گاز تا جوش بیاد
وقتی
جوش اومد شعله اش رو تا جایی که از جوش نیوفته کم کردم و درش رو گذاشتم.
در تمام طول پخت باید درش بسته باشه مگرنه خوش رنگ نمیشه.
چند ساعتی طول میکشه تا آماده بشه و کم کم رنگش قرمز میشه
وقتی به ها پخت و شربت مربا غلیظ شد دو قاشق آبلیمو بهش زدم. با این کار مرباتون دیگه شکرک نمیزند
قابلمه رو از روی شعله برداشتم تا خنک شود و در ظرف های در بسته ریختم و گذاشتم یخچال.
salam
webloge ghashang va mofidi darid
movafagh bashid
سلام. ممنون. خوشحالم که پست ها براتون مفید بوده