ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

مربای به

مواد لازم برای مربای به:


به: یک کیلو
شکر: 700 گرم
آب: 5 لیوان
آبلیمو: دو قاشق 

 

این اولین مرباییه که درست کردم البته با راهنمایی های مامان. خیلی خوب شده بود مدام نگران بودم که قرمز نشه!

به هارو خوب شستم و با پوست خرد کردمشون

بعد آب و شکر رو بهش اضافه کردم و گذاشتم رو گاز تا جوش بیاد

وقتی جوش اومد شعله اش رو تا جایی که از جوش نیوفته کم کردم و درش رو گذاشتم. در تمام طول پخت باید درش بسته باشه مگرنه خوش رنگ نمیشه.
چند ساعتی طول میکشه تا آماده بشه و کم کم رنگش قرمز میشه

وقتی به ها پخت و شربت مربا غلیظ شد دو قاشق آبلیمو بهش زدم. با این کار مرباتون دیگه شکرک نمیزند
قابلمه رو از روی شعله برداشتم تا خنک شود و در ظرف های در بسته ریختم و گذاشتم یخچال.

نظرات 1 + ارسال نظر
mehrab kamali 25 خرداد 1393 ساعت 12:20 http://www.mehrabkamali.blogsky.com

salam
webloge ghashang va mofidi darid
movafagh bashid

سلام. ممنون. خوشحالم که پست ها براتون مفید بوده

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد