مواد لازم برای سوپ شلغم:
شلغم: نیم کیلو
سیب زمینی: یک عدد متوسط
هویج: دو عدد
قارچ: 100 گرم
جعفری خرد شده: 4 قاشق پر
عصاره مرغ: دو عدد
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه ای (ترجیحا قرمز): یک نصفه
آب: 4 لیوان
روغن زیتون: 2 قاشق
کره: 25 گرم
لیمو ترش: یک عدد بزرگ
نمک و فلفل: نیازی نیست
همه مواد رو نگینی خرد کردم. هویج ها و پیاز رو حدود یک دقیقه در روغن زیتون تفت دادم
بعد سیب زمینی هارو اضافه کردم و حدود 2 الی 3 دقیقه با شعله خیلی کم تفت دادم
شلغم ها و 4 لیوان آب رو اضافه کردم و شعله اش رو زیاد کردم تا جوش بیاد. بعد با شعله کم در ظرف رو بستم تا کم کم بجوشد.
پس از حدود بیست دقیقه فلفل دلمه ای، جعفری و عصاره مرغ هارو اضافه کردم. در ظرف را بستم تا مواد بپزند و سوپ جا بیفته
قارچ ها و آبلیمو و کره را اضافه کردم
چند دقیقه بعد سوپ آماده است
لطفا غذا های بسشتری با شلغم بذارین
به به عالیه دستتون دردنکنه.روش دستورتون هم که باتصویرهمراه خیلی خوبه بهترش کرده