مواد لازم برای ترشی لبو:
لبو
سرکه انگور
لبو هارو حلقه حلقه بریدم و گذاشتم بپزند. بهتره در آخر پخت اجازه بدید تمام آب باقی مانده بجوشد و تا حد امکان کم شود.
لبو های پخته را قالب زدم و در یک شیشه ریختم
در شیشه سرکه ریختم تا جایی که روی لبو ها را بگیرد
میتونید یکم از آب لبو هاتون رو اگر پس از پخت اضافه اومده با سرکه مخلوط کنید، در اینصورت طعم ترش ترشی کمتر میشود
از نظر من نیازی به نمک نیست
اگر دوست دارید کمی تند شود میتونید چندتا فلفل تازه هم لای لبو ها بزارید