مواد لازم برای چیکن استراگانف (برای 4 نفر)
سینه
مرغ: 400 گرم
قارچ: 300 گرم
پیاز: یک عدد
سیب زمینی: یک عدد
سرکه: یک قاشق
آرد سفید: نصف پیمانه
شیر: یک و نیم لیوان
خامه: دو قاشق پر
نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاری: کمی
مرغ هارو به تکه های کوچک و باریک خرد کردم، قارچ ها رو هم ورقه ورقه های نازک کردم
پیاز هارو نگینی خرد کردم و یکم تفت دادم. مرغ هارو یکم تفت دادم بعد پیاز هارو اضافه کردم و در تابه رو گذاشتم تا با شعله کم مرغ ها بپزه
وقتی مرغ ها کاملا پخت، در تابه رو برداشتم و قارچ هارو اضافه کردم. خیلی کم آبلیمو زدم و خیلی کم تفت دادم تا فقط قارچ ها از خامی در بیان
آرد و سرکه رو اضافه کردم و تفت دادم تا آرد جذب مواد بشه و رنگش کمی طلایی بشه
شیر، نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاری را اضافه کرم و خوب مخلوط کردم
شعله غذارو کم کردم تا آب غذا به مقدار دلخواه بشه و خوب جابیفته. این غذا آبدار سرو میشود ولی من به خواست خواهرم یکم بیشتر گذاشتم آبش تبخیر بشه. غذارو از روی شعله برداشتم و دو قاشق خامه رو بهش اضافه کردم.
درآخر غذارو با سیب زمینی خلالی سرخ کرده تزئین کردم.
نوش جــــــــــــــــــان