مواد لازم برای ریسول سبزیجات (برای 3 تا 4 نفر):
پیاز: یک عدد
هویج: 150 گرم
سیب زمینی: 150 گرم
نخودفرنگی: 50 گرم
فلفل دلمه ای: 75 گرم
کدو: 150 گرم
شیر: 125 میلی لیتر
آرد: 75گرم
فلفل سیاه و نمک: کمی
آرد سوخاری: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
مواد لازم برای لایه خمیری:
تخم مرغ: دو عدد
شیر: 200 میلی لیتر
آرد: 125 گرم
کره آب شده: یک قاشق
هویج، کدو و سیب زمینی را نگینی خرد کردم و همراه نخود فرنگی در زودپز بخار پز کردم بطوری که نیم پز بشوند.
پیاز هارا نگینی خرد کردم و تفت دادم
سپس سبزیجات بخارپز شده، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل را اضافه کردم
آرد را اضافه کردم و کمی تفت دادم تا خامی آرد از بین برود
بعد شیر را اضافه کردم و شعله گاز را کم کردم و حدود 5 دقیقه اجازه دادم تا شیر جذب مواد شود
تابه را کنار گذاشتم تا مواد خنک بشوند. برای درست کردن لایه خمیری تمام موادی که نام بردم را با هم مخلوط کردم
توی یک تابه کوچک را با دستمال چرب کردم و هربار به اندازه دو، سه قاشق از مایع را میریختم و کمی که خودش را گرفت بر میگرداندم.
همین که لایه خمیری خودش را بگیرد کافی است و نباید آنقدر بماند که کاملا سرخ شود.
وقتی تمام خمیر ها آماده شد، یکی یکی از مواد داخل آنها گذاشتم و پیچیدم
در دو ظرف جدا آرد سوخاری و تخم مرغ زده شده را ریختم و رول هایی که پیچیده بودم را یکی یکی در تخم مرغ و آرد سوخاری زدم و در روغن سرخ کردم.
ممنون از اموزش خوبتون. درست کردم خیلی خوشمزه شد. چون تو موادش شیر داره خیلی لطیف میشه. فقط واسه پیچیدنش یه کم سختم بود
خوشحالم که این پست برات مفید بوده. بله یکم پیچیدنش سخته ولی ارزشش رو داره
وااااااای به به دهنم آب افتاد باباسرآشپزکدبانو...هرچی بگم کم گفتم.