کدو : 4 عدد
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز نگینی خرد شده: یک عدد
قارچ: 100 گرم
رب گوجه فرنگی: دو قاشق
زردچوبه: کمی
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ابتدا کدو هارو پوست کندم، به دو یا سه قسمت تقسیم کردم (بستگی به اندازه کدوها دارد) و نمک زدم و در روغن سرخ کردم
پیاز و گوشت چرخ کرده را کمی تفت دادم و گذاشتم چند دقیقه گوشت بپزد
نمک و فلفل ورب گوجه فرنگی و قارچ ورقه ای خرد شده را به گوشت اضافه کردم
کمی تفت دادم و زرد چوبه را اضافه کردم
کدو ها را در ظرفی چیدم و از گوشت آماده شده روشون دادم
در آخر پنیر پیتزا رنده شده را روی گوشت ریختم
کدوها را چند دقیقه داخل فر یا روی گاز گذاشتم تا پنیر ها آب شوند