ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

فیله حلزونی

مواد لازم برای فیله حلزونی: (برای 4 نفر)

فیله مرغ: 8 عدد
کدو سبز: یک عدد
ساقه نازوک کرفس: 8 قطعه 5 سانتی
گوجه فرنگی: 2 عدد
برگه قیصی: 4 عدد
هویج: یک عدد متوسط
قارچ: 4 عدد (ترجیحا 8 عدد پایه قارچ)
خلال دندان : 8 عدد
زعفران: نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون: کمی
پودر سیر، نمک، فلفل: کمی
لیمو ترش بزرگ: یک عدد  

ابتدا تمام مواد رو به خلال های پهن و بلند(5 سانتی) خرد کردم.
سعی کنید تخم های گوجه ها را جدا کنید و فقط از قسمت گوشتی آن استفاده کنید

مواد رو به ترتیب سفتیشون توی روغن زیتون تفت دادم. اول هویج ها

سپس کدو هارو اضافه کردم

و آخر کرفس هارو اضافه کردم و تفت دادم

چند دقیقه با شعله خیلی کم کافیه چون بعدا دوباره همه سبزیجات طبخ میشن و ممکنه زیادی نرم بشن

دو طرف فیله های مرغ رو با بیفتک کوب کوبیدم تا پهن و نازک بشن. و بهشون نمک و فلفل و پودر سیر پاچیدم.

داخل هر فیله یک یا دوتا از خلال هر یک از مواد گذاشتم و رول کردم و یک خلال دندان ازش رد کردم تا فیله رو محکم نگه داره

توی یک تابه مقداری روغن زیتون ریختم و فیله هارو سرخ کردم

بعد از سرخ شدن زعفران را در نصف پیمانه آب حل کردم و به فیله ها اضافه کردم و در تابه رو بستم تا با شعله کم بپزند. بعد از حدود بیست دقیقه آبلیمو را اضافه کردم و چند دقیقه در تابه را بستم تا فیله ها مزه دار شوند.

درآخر خلال ها را از فیله ها خارج کردم


نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد