مواد لازم برای فیله حلزونی: (برای 4 نفر)
ابتدا تمام مواد رو به خلال های پهن و بلند(5 سانتی) خرد کردم.
سعی کنید تخم های گوجه ها را جدا کنید و فقط از قسمت گوشتی آن استفاده کنید
مواد رو به ترتیب سفتیشون توی روغن زیتون تفت دادم. اول هویج ها
سپس کدو هارو اضافه کردم
و آخر کرفس هارو اضافه کردم و تفت دادم
چند دقیقه با شعله خیلی کم کافیه چون بعدا دوباره همه سبزیجات طبخ میشن و ممکنه زیادی نرم بشن
دو طرف فیله های مرغ رو با بیفتک کوب کوبیدم تا پهن و نازک بشن. و بهشون نمک و فلفل و پودر سیر پاچیدم.
داخل هر فیله یک یا دوتا از خلال هر یک از مواد گذاشتم و رول کردم و یک خلال دندان ازش رد کردم تا فیله رو محکم نگه داره
توی یک تابه مقداری روغن زیتون ریختم و فیله هارو سرخ کردم
بعد از سرخ شدن زعفران را در نصف پیمانه آب حل کردم و به فیله ها اضافه کردم و در تابه رو بستم تا با شعله کم بپزند. بعد از حدود بیست دقیقه آبلیمو را اضافه کردم و چند دقیقه در تابه را بستم تا فیله ها مزه دار شوند.
درآخر خلال ها را از فیله ها خارج کردم