ایده های آشپزی

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما
ایده های آشپزی

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

انواع برانی

 

اسفناج پخته شده برای برانی اسفناج

لبو پخته شده برای برانی لبو

کلم بروکلی پخته شده برای برانی کلم بروکلی

ماست به مقدار دلخواه

گردو خرد شده به مقدار دلخواه 

 مقدار ماست به نسبت سبزی ای که با اون برانی درست می کنید کاملا سلیقه ای است و بطور کلی اینکه کنار غذا ماست استفاده بشه یا ترکیب یکسری سبزیجات پخته شده یا خام با ماست به ذائقه و سلیقه شما بستگی داره.

من کلم بروکلی و اسفناج رو فقط کمی بخارپز کردم. اسفناج رو کوبیدم و لبو و کلم بروکلی خردکردم. شما میتونید همه را بکوبید و در نهایت ماست را اضافه کنید

افزودن گردو و یا کشمش پلویی هم کاملا سلیقه ای است.

نظرات 1 + ارسال نظر
سمیه 16 اردیبهشت 1394 ساعت 16:41

عالیهههه

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد