مواد لازم برای پلو یونانی (5 الی 6 نفر):
برنج: 500 گرم
فلفل دلمه ای در 2رنگ: 2 عدد
نخودفرنگی: 2پیمانه سرخالی
ذرت: 2پیمانه
قارچ: 200 گرم
سینه مرغ: 300 گرم
پیاز متوسط: یک عدد
آب مرغ: 4 پیمانه
عصاره سبزیجات: یک عدد
ریحان خشک شده در صورت وجود: کمی
زعفران دم کرده: 2قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
ابتدا آب مرغ، زعفران دم کرده، نمک و مقدار کمی آب را به برنج اضافه کردم و گذاشتم بصورت دمی بپزد. اگر آب مرغی که استفاده می کنید چرب نیست، تا 4 قاشق روغن هم اضافه کنید.
در تابه کمی روغن ریختم و پیاز و سینه مرغ خرد شده را تفت دادم.
نخودفرنگی و ذرت را جداگانه پختم. (درصورتی که از کنسرو آماده استفاده نمی کنید)
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به مرغ اضافه کردم و تفت دادم. وقتی تکه های مرغ مغزپخت شد، نخودفرنگی، ذرت و قارچ ورقه ای شده، یک عدد عصاره سبزیجات و کمی ریحان خشک شده را اضافه کردم.
مواد را خوب با هم مخلوط کردم، نمک غذا را اندازه کردم و از روی حرارت برداشتم.
پس از دم کشیدن پلو را کشیدم و مواد آماده شده را روی پلو دادم.
سلام دوست عزیز. پلوی خوش رنگ و لعابی شده. نوش جونتون عزیزم. شاد باشید
اپم