ایده های آشپزی

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما
ایده های آشپزی

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

مربای هویج

مواد لازم برای مربای هویج

هویج 1 کیلو

شکر 750 گرم

خلال بادام به مقدار دلخواه

گلاب 4 قاشق

زعفران 2 قاشق

  

 

هویج را رنده ریز میکنیم.

سپس شکر را لابلای آن می ریزیم و حدود نیم ساعت تا حداکثر یک ساعت کنار میگذاریم.

 یک الی یک و نیم لیوان آب (بسته به میزان آبداری هویج ها) به هویج و شکر اضافه می کنیم و روی شعله گاز می گذاریم. بعد از اینکه به جوش آمد شعله گاز را در حدی کم می کنیم که از جوش نیفتد. بهتر است در ظرف را در حین پخت نبندیم.

بعد از یک ساعت زعفران را اضافه می کنیم.

پخت مربا حدود 2 الی 2ساعت و نیم طول می کشد. خلال های بادام را از قبل در آب خیس کنید تا کمی نرم شود و آب مربا را جذب نکند. زمانی که هویج ها خوب نرم شد و مربا حالت یکدست گرفت، خلال بادام های آبکش شده و گلاب را اضافه می کنیم و بعد از 5 الی 10 دقیقه مربا حاضر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد