ایده های آشپزی

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما
ایده های آشپزی

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

خورشت آلو اسفناج

مواد لازم برای خورشت اسفناج (برای 8 نفر):

اسفناج: یک کیلو پاک شده

سینه مرغ: 2 عدد

پیاز: یک عدد

آلو: 40 عدد (برای هر نفر 5  عدد)

زردچوبه: یک قاشق مربا خوری

آبلیمو: یک قاشق

نمک: به مقدار دلخواه

 

 پیاز را تفت می دهیم

سپس سینه مرغ را تکه تکه کرده و با پیازداغ کمی تفت می دهیم.

نمک و زردچوبه را می افزاییم

اسفناج را خرد می کنیم و جداگانه خیلی کم تفت می دهیم

اسفناج را به مرغ اضافه می کنیم، 2.5 لیوان آب  می افزاییم.نمک غذا را اندازه می کنیم، شعله را انقدر کم می کنیم تا از جوش نیوفتد.

بعد یک ساعت آلوها را که از قبل شسته بودیم را اضافه می کنیم و می گذاریم خورشت بپزد تا جابیفد.چند دقیقه قبل از برداشتن خورشت یک قاشق آبلیمو اضافه می کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد