مواد لازم برای سالاد کدو
کدو متوسط 5 عدد
پیاز متوسط یک عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
گردو 100 گرم
پنیر صبحانه 200 گرم
نمک و فلفل سیاه کمی
پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن زیتون حدود 5 دقیقه با شعله کم تفت می دهیم.
کدو را با پوست و بصورت خلال های بزرگ 5 سانتی خرد می کنیم و به پیاز اضافه میکنیم و 10 دقیقه دیگر تفت می دهیم تا کمی سرخ شود.
پنیر، نمک و فلفل و گردوهای خردشده را اضافه می کنیم و حدود 2 دقیقه سالاد را تفت می دهیم تا پنیر آب شود.
سالاد آماده سرو است