ایده های آشپزی

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما
ایده های آشپزی

ایده های آشپزی

تجربه ها و ایده های آشپزی فاطیما

سالاد اسفناج و پرتغال

مواد لازم برای سالاد اسفناج و پرتغال (5 نفر):

اسفناج پاک شده (ساقه اسفناج کاملا گرفته شده باشد): 300 گرم

پرتغال: دو عدد

گردو یا کنجد: 50 گرم

روغن زیتون: 5 قاشق

آبلیمو تازه: 5 قاشق

نمک: کمی 

 

گردو ها را خبلب ریز خرد می کنیم. ( می توان بجای گردو از کنجد استفاده کرد) و پوست نازک روی پره های پرتغال را می گیریم.

اسفناج ها را مثل سالاد کاهو خرد می کنیم و هر پره پرتغال را به دو یا سه قسمت تقسیم می کنیم. لایه لایه اسفناج ها را در ظرف میریزیم و روی هر لایه قسمتی از پرتغال ها، گردو، آبلیمو و روغن زیتون می ریزیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد