مواد لازم برای سالاد اسفناج و پرتغال (5 نفر):
اسفناج پاک شده (ساقه اسفناج کاملا گرفته شده باشد): 300 گرم
پرتغال: دو عدد
گردو یا کنجد: 50 گرم
روغن زیتون: 5 قاشق
آبلیمو تازه: 5 قاشق
نمک: کمی
گردو ها را خبلب ریز خرد می کنیم. ( می توان بجای گردو از کنجد استفاده کرد) و پوست نازک روی پره های پرتغال را می گیریم.
اسفناج ها را مثل سالاد کاهو خرد می کنیم و هر پره پرتغال را به دو یا سه قسمت تقسیم می کنیم. لایه لایه اسفناج ها را در ظرف میریزیم و روی هر لایه قسمتی از پرتغال ها، گردو، آبلیمو و روغن زیتون می ریزیم.