مواد لازم برای پیراشکی مرغ و بادمجان:
بادمجان: دو عدد
سینه مرغ: یک عدد
فلفل دلمه ای: یک چهارم
خمیر پیراشکی: یک بسته
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه بادمجان ها را مشابه شکل خرد کردم، نمک زدم و خیلی کم تفت دادم
سینه مرغ را جداگانه پختم و ریش ریش کردم و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کردم
آب مرغی که سینه مرغ در آن پخته شده بود را هم به مواد اضافه و نمک و فلفل غذا را اندازه کردم. و گذاشتم تا آب مرغ بجوشد و تبخیر شود
از مواد داخل خمیر پیراشکی گذاشتم و پیچیدم و سرخ کردم
فوق العاده س به به
سلام عزیزم
چه پیراشکی های فوق العاده ای
خوشحال می شم به وب من هم سر بزنی انواع غذاهای ایرانی و بین المللی رو گذاشتم.
شاد باشی